KIOS-Rheko

Kijk hier naar een filmpje van de wedstrijd

Vanmiddag ontving KIOS de hekkesluiter Rheko uit Rhenen in de sporthal in Ruinerwold.

Onderleiding van coach Jan Wiegers begon KIOS aan de wedstrijd  tegen Rheko in een goed gevulde sporthal.

Al snel stond de thuis club achter met een aantal punten waarbij steeds met ongeveer 4 punten verschil om en om werd gescoord en de stand 10-14 werd tot de  pauze.

In de tweede helft was het beeld niet anders, passes die niet goed aan kwamen en dan ook dat kleine beetje  geluk dat je soms nodig hebt was ook niet KIOS zijde, ondanks dat er geknokt werd en er wel kansen waren en de korf regelmatig geraakt werd, maar de zwaarte kracht niet mee wilde werken in het voordeel van de thuisploeg

Het verschil bleef 4 punten, tot 10 minuten voor het einde de thuis club met 3 punten verschil toch nog even dichter bij kwam

Einduitslag 22-27 .