KIOS speelt op nieuw veld en viert feest

Afgelopen weken is in opdracht van de gemeente De Wolden door Domo Sports en Intergrass hard gewerkt aan de vernieuwing van de toplaag van het kunstgrasveld. Ondanks een lichte vertraging als gevolg van de levering van het kunstgras, zal KIOS conform planning op zaterdag 7 mei weer kunnen spelen op het eigen veld.

Een gekleurd veld wat door sommigen al is aangeduid als atletiekbaan, maar hopelijk KIOS, het kindcentrum, scholen en andere gebruikers weer langdurig veel spel- en sportplezier zal opleveren.

Op zaterdag 7 mei zijn er direct vier wedstrijden. Om 11.00 uur opent KIOS 3 de dag tegen It Fean/Boelenslaan 2, waarna om 12.30 de talenten van de toekomst van KIOS A1 spelen tegen de leeftijdsgenoten van Roreko A1 uit De Wijk. Een echte streekderby.

Vervolgens komt de KIOS selectie in actie. Eerst speelt KIOS 2 om 14.00 uur tegen de Groningse studenten van De Parabool 3, wat wordt gevolgd door KIOS 1. Zij willen de koppositie weer over nemen van CSL uit Britsum en spelen daarvoor om 15.30 uur tegen OKO/Bies 1 uit Opende.

Een mooi moment om het veld in gebruik te nemen met een gezellig feest. Hiertoe organiseert de KIOS selectie een leuke dag met muziek, hapjes & drankjes en na afloop van de wedstrijden een feest. Dit zal dan zo rond 17 uur zijn.

Graag nodigt KIOS iedereen als belangstellenden op het nieuwe veld om bij de wedstrijden te komen kijken. Hopelijk kunnen we daarna er samen een mooi feest van maken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.