KIOS wedstrijddag

Aankomende zondag krijgt KIOS bezoek van de rode lantaarndrager in de competitie, SIOS. De club uit Wolvega heeft tot dusver geen punt behaald in 1ste klasse van de zaalcompetitie en heeft 3 punten achterstand op de nummer 7, ZKC ’19.

Kijkend naar de positie van SIOS, staat het niet best, maar de wedstrijden die het tot dusver allemaal verloor zijn lang niet slecht. Het verliest vaak met een kleine marge. Het heeft het geluk niet aan zijn zijde. Ook in het eerste treffen tussen beide in Wolvega gaf SIOS de punten niet cadeau aan KIOS. Een ruststand van 11-8 voor de thuisspelende ploeg zegt genoeg. Echter, toen KIOS furieus uit de kleedkamer stormde besliste het na 10 minuten spelen en met 6 doelpunten op rij de wedstrijd (eindstand 19-23).
Het geeft wel aan dat KIOS deze wedstrijd niet kan en zeker niet mag onderschatten. De Spekbraanders staan dan wel 4e met bijna uitzicht op niks, maar een verlies partij komende zondag kan een einde maken aan het zorgeloze gevoel dat het nu even heeft.
KIOS 1 – SIOS 1, zondag 15.45 uur

KIOS 2 krijgt komende zondag bezoek van de nummer 2 uit de reserve 1ste klasse A, Nic. 4 uit Groningen. KIOS 2 staat onder druk en heeft punten nodig om van de laatste positie af te komen. De eerste ontmoeting in Groningen werd verloren met 23-17. Een beetje geflatteerde uitslag, want KIOS bleef toen lang goed bij. 2 heren van Nic. 4 zijn topschutters en beslisten de wedstrijd. Misschien wel iedere wedstrijd. KIOS 2 zal er alles aan moeten doen om dit sterke punt van Nic. 4 lam te leggen. Gebeurt dit, dan kunnen er nog veel meer mooie dingen gebeuren.
KIOS 2 – Nic.4, zondag 14.30 uur

Om 13.15 uur vangt de wedstrijd KIOS 3 tegen Ritola 4 aan. KIOS 3 is door een aantal overwinningen gestegen naar een keurige 3e positie. De gasten uit Zuidlaren staan op een 7e plek, maar met maar 2 punten minder. Een klein 4 punten duelletje staat er dus op het programma.
KIOS 3 – Ritola 4, zondag 13.15 uur.

We beginnen de dag met een thriller. Een (het lijkt wel) eeuwen oude strijd tussen 2 rivalen. Nou ja, rivalen. Ze komen elkaar al jarenlang tegen en zijn iedere keer weer aan elkander gewaagd. KIOS 4 – Samen Een 1 is telkens weer een leuk duel. En het gaat er vandaag ook nog eens om. De Spekbraanders en de Hollands Venetiërs delen de koppositie in de reserve 5e klasse N. De eerste wedstrijd eindigde in 17-17. Hoe zal deze thriller eindigen?
KIOS 4 – Samen Een 1, zondag 12.00 uur

Programma zondag 31 januari:
12.00 uur KIOS 4 – Samen Een 1
13.15 uur KIOS 3 – Ritola 4
14.30 uur KIOS 2 – Nic. 4
15.45 uur KIOS 1 – SIOS 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.