KIOS wint overtuigend

Onder zonnige omstandigheden stond er voor KIOS 1 vandaag een wedstrijd op het programma tegen de hekkensluiter uit de 1ste klasse, SIOS uit Wolvega. KIOS dat tweede staat in deze competitie is op voorhand de favoriet, maar moet dat natuurlijk dan nog wel waarmaken.

Vanaf begin af aan was het duidelijke wie hier als winnaar uit de strijd zou gaan komen. KIOS scoorde 2 doelpunten uit zijn eerste 3 aanvallen en het gaatje was gelijk gemaakt. Tot 5-3 bleef het verschil 2 doelpunten, maar vanaf dit punt schakelden de Spekbraanders naar een versnelling hoger en nam meer afstand. Vooral via het dames kwartet kwamen de meeste scores. Zij zorgden ervoor dat er een tussenstand was van 9-3. De wedstrijd leek al zo goed als gespeeld, want SIOS vertraagde het tempo nog meer. Wat dan wel gebeurde is dat KIOS hier dan soms wat makkelijk mee om ging. Ruststand 11-6.

In de tweede helft waren de eerste doelpunten wel voor de gasten (11-8). Hierdoor kwam KIOS weer wat meer tot zichzelf en werkte zich uit het trage tempo. Dit resulteerde gelijk in 4 doelpunten voor de Eismann/Ensing equipe, 15-8. De scores gingen vanaf dit punt over en weer. Het publiek genoot van de wedstrijd en het heerlijke zonnetje. Via 15-9, 18-11, 19-13 regeerde KIOS de wedstrijd. Miriam Schra, Mariska Wagter en Ernst Kuik kwamen binnen de lijnen voor Hilde Tabak, Judith Nijdam en Martijn Ziel. Zij namen nog deel aan de scores en KIOS won uiteindelijk overtuigend met 24-15.

Doelpuntenmakers: Janita Zantinge 4x, Luco Zantinge, Martijn Ziel, Rogier Nijdam, Judith Nijdam en Daniek v.d. Wal allen 3x, Miriam Schra en Ernst Kuik beide 2x en Ronald Wagter 1x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.