Kios zoekt vrijwilligers voor Hunefestival

Net als vorig jaar zijn er veel vrijwilligers voor KIOS actief geweest op het Hunefestival. In een krant stond zelfs de term hofleverancier. Laten we dit jaar maar koning leverancier worden.

Inmiddels is de organisatie druk doende met de voorbereidingen voor het HuneFestival 2013, wat plaatsvindt op vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober. Het zal je ongetwijfeld niet zijn ontgaan, maar dit jaar is er weer een fantastische line-up met o.a. Di-Rect, Miss Montreal en The Sweet (UK). Het volledige programma kun je vinden op www.hunefestival.nl.

Zoals je weet is het zonder vrijwilligers niet mogelijk om een spektakel als het HuneFestival te organiseren. Vrijwilligers die zich voor honderd procent inzetten om er samen een fantastisch evenement van te maken.

Bij deze willen we graag weer een beroep doen op jouw aanwezigheid als hulp! Wil je ook tijdens het komende HuneFestival als vrijwilliger actief zijn voor KIOS, stuur dan even een mailtje naar personeel@hunefestival.nl met daarin vermeld: Voornaam, achternaam, mobiel telefoonnummer, e-mail adres en geboortedatum en dat je voor KIOS wilt helpen. Ook vernemen wij graag op welke dagen je beschikbaar bent en welke taak jouw voorkeur heeft. Wij zoeken voornamelijk naar mensen voor de vrijdagavond 11 oktober!!

Mocht je trouwens in 2011/2012 namens KIOS hebben geholpen, geef dit dan ook even aan! Het aantal vrijwilligers dat ingezet wordt tijdens het HuneFestival zal overigens door de organisatie bepaald worden, evenals de uit te voeren werkzaamheden. Zij zullen tevens de selectie van mensen doen.

We hopen dat wij jouw opgave zo spoedig mogelijk mogen ontvangen, zodat wij alvast kunnen beginnen met de planning.

Met vriendelijke groet,

Henk de jonge
KIOS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.