Knallend KIOS Kangoeroefestijn

Op zaterdag 15 juni was het bij KIOS feest voor de kangoeroes. Als afsluiting op een mooi seizoen waarin de KIOS Kangoeroe Klup is uitgegroeid naar circa 15 kinderen, werd als afsluiting een Knallend KIOS Kangoeroefestijn georganiseerd.

De kinderen mochten ook allemaal hun vriendje of vriendinnetje meenemen, zodat er deze ochtend bijna 30 kinderen actief bezig waren in de sporthal Buddingehof. Hiervoor was gekozen in verband met de verwachte regen en dat bleek een goede keuze. Na wat leuke spelletjes, een tekenwedstrijd kon iedereen zich in KIOS kleuren laten schminken om daarna ook nog op het springkussen los te gaan. De ochtend werd in de KIOS kantine afgesloten met een patatje en wat drinken en een gezamenlijke groepsfoto.
Nu eerst lekker vakantie vieren en volgend jaar weer lekker actief korfballen bij de leukste korfbalclub van Zuid West Drenthe. Hou daarvoor de website www.kiosruinerwold.nl goed in de gaten. Ook voor al het andere nieuws over het aanstaande 100 jarig jubileum in 2020, waarvoor in dit jubileumjaar al vele activiteiten worden georganiseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.