Koekenactie Volleybalvereniging V.C.R.

Volleybal vereniging V.C.R. gaat dit jaar weer, vlak voor Pinksteren, heerlijke koeken verkopen. Onder andere Caramias, Gevulde koeken, Staphorster mopjes, Stroopwafels en als klapstuk een overheerlijk Walnotentaartje (6 pers.)

De koeken worden geleverd met medewerking van Opoe’s Erfenis uit Ruinerwold (van Bakker UBAK te Staphorst) en de stroopwafels komen van Martin Dekker uit Meppel (ook via Opoe’s Erfenis). De bewoners in Ruinerwold kunnen de V.C.R.-leden op woensdag 11 mei en donderdag 12 mei aan de deur verwachten om koeken te kopen.De koekenactie is bedoeld om clubkas van V.C.R. aan te vullen, met o.a. als doel om te kunnen investeren in de jeugd en het aantrekken ervan. Dit onderdeel bij V.C.R. bestaat nog maar sinds 3,5 jaar en omdat de jeugd de toekomst heeft en het voortbestaan van volleybal in Ruinerwold moet borgen, willen we het geld aan o.a. aan dit goede doel besteden op diverse verschillende manieren. Tevens is het de bedoeling bepaalde activiteiten te organiseren om ook nieuwe volwassen leden aan te trekken. Maar ook investeren in scheidsrechters en middelen en opleidingen die nodig zijn om wedstrijden te kunnen begeleiden.

Dus koopt alstublieft deze overheerlijke koeken/taartje en geniet hiervan, terwijl u ook weet dat u een goed doel hiermee steunt! Namens de Volleybalvereniging Ruinerwold (V.C.R.) alvast bedankt hiervoor!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.