Koetsier Vleeswaren onderscheiden met vijf keer goud

Onderscheiding Noordelijke Slagers Manifestatie kroon op het werk van Koetsier Vleeswaren uit Ruinerwold

Koetsier Vleeswaren uit Ruinerwold is op 6 maart jl. met Goud onderscheiden voor zijn Boerenhammen, Knakworst, Boerenleverworst, Droge Worst en zijn Gehaktballen. De bekroningen zijn uitgereikt op de Noordelijke Slagers Manifestatie in Zwolle. Bij de beoordeling let de vakjury op smaak, presentatie en creativiteit. De beste inzendingen in elke categorie worden bekroond.

Creativiteit
Koetsier Vleeswaren bv onderscheidt zich door de productie van authentieke vleeswaren en worstsoorten en gebraden producten.
Ondanks de industriële productieomgeving weet Koetsier Vleeswaren de kwaliteit hoog te houden. De afgelopen week werden in Zwolle tijdens de 11e Noordelijke Slagers Manifestatie vakwedstrijden gehouden voor slagers. Op de vakwedstrijden worden producten onderling vergeleken door een vakkundige jury op smaak, uiterlijk, presentatie en originaliteit. Het uiteindelijke doel is een optimaal product.

Consumentenjury
Omdat het toch om de consument gaat worden bij de beoordeling van de inzendingen consumenten betrokken waarmee het team van deskundigen uit de slagerswereld werdt uitgebreid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.