Koffieochtend m.m.v. Stichting Welzijn De Wolden

Woensdagmorgen 1 april a.s. wordt er in Café Oosteinde een informatieochtend georganiseerd door de Vrouwen van Nu en de Belangenvereniging van Oosteinde. Behalve uit Oosteinde zijn natuurlijk ook belangstellenden uit Ruinerwold en Berghuizen van harte welkom.

Buurtwerkers van Stichting Welzijn De Wolden die Oosteinde, Ruinerwold en Berghuizen onder hun hoede hebben gaan ons op een leuke manier informeren wat de gevolgen zouden kunnen zijn van de veranderingen in de zorg per 2015. Hoe gaat de gemeente hiermee om en welke rol speelt Stichting Welzijn hierin?

Sociale controle op een positieve manier zal steeds belangrijker worden om in behoeften te voorzien en welke rol wordt van ons verwacht als mantelzorger of vrijwilliger? U, als inwoner van Oosteinde heeft misschien ook wel vragen. Zijn er dingen die u graag gerealiseerd zou willen zien in Oosteinde of Ruinerwold op dit gebied, denk aan bijeenkomsten voor ouderen of alleenstaanden etc.

De aanwezigen kunnen volop vragen stellen en wellicht ideeën opperen. We hebben in ieder geval een heleboel waar wij over kunnen praten met elkaar ! Ook de belangenvereniging van Oosteinde zal zich deze morgen presenteren , het belooft een veelzijdige ochtend te worden. De ochtend begint om 9.30 uur en duurt uiterlijk tot 12.00 uur! Een kopje koffie met wat erbij wordt u aangeboden!

Hoewel de bijeenkomst onder andere wordt georganiseerd door de Vrouwen van Nu zijn ook mannen deze keer van harte welkom!
De organisatie hoopt vele belangstellenden te mogen verwelkomen in Café Oosteinde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.