Kom verdriet wegdrinken bij afscheid Ruunerwold.nl

De dagen van Ruunerwold.nl zijn helaas geteld. Tot aan de 30ste van januari was de leukste website van Ruinerwold open voor publiek. Op die dag heeft Ruunerwold.nl tevens zijn laatste en 6e verjaardag gevierd. Ruunerwold bestond daarvoor als Rallebende.tk (waar nog steeds sporen van te vinden zijn) opgevolgd tot Rallebende.nl om uiteindelijk te evolueren tot Ruunerwold.nl. Bijna 500 berichten zijn er geplaatst in deze 6 jaar en ieder jaar werden grote prijzen uitgedeeld met EK, WK en Tour de France pools. Maar aan al het goede komt een eind…

Ruunerwold is zich ervan bewust dat het een grote verdrietige groep Spekbraanders achter zal laten. Omdat wij dit niet op ons geweten willen hebben willen we het afscheid grootst vieren bij onze sponsor Café Centraal te Ruinerwold. Hier zal naast de vele beschikbare liters bier worden gedraaid door grote DJ namen (oa DJ Jurjen F & DJ Bert F) die het publiek en zichzelf naar een ander universum zullen draaien!

Dus komt allen op zaterdag 9 februari vanaf 22:00 uur naar Centraal om onder het genot van een plak cake en een slok bier het afscheid van Ruunerwold.nl te vieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.