Kringloop pakt uit met kerstshow

Voor je het weet staan de kerstdagen weer voor de deur. Daarom start Kringloop De Wolden op vrijdagavond 1 november met de verkoop van kerstartikelen. Van 19.00 – 21.00 uur is er volop gezelligheid in de winkel.

Kortom, de hele winkel is dan weer kleurig en fleurig aangekleed met ongelooflijk veel ballen, slingers, kerstbomen, adventstrapjes, kerstkaarten en andere kerstartikelen. Vrijwilligers zijn al druk bezig om alles van de zolder te halen. De kerstman is al geweest om aanwijzingen te geven over hoe, waar en vooral wat er in de winkel moet.
Coördinator Gerrit Brink. ‘Er zijn ook veel nieuwe spullen binnen gekomen. En dit wordt wekelijks aangevuld. Dus het loont zeker de moeite om regelmatig even terug te komen als u iets zoekt’. Uiteraard zijn er ook al volop sinterklaas cadeautjes te koop.

Behalve dat is Kringloop de Wolden nu ook depothouder van Wecycle. Dat betekent dat we nu alles waar een stekker aan zit kunnen aannemen aldus coördinator Gerrit Brink. O.a. ook oude niet meer werkende tv’s etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.