Kroeg tot Kroegloop 2024

Op 16 maart 2024 staat de ‘Kroeg tot Kroeg loop’ weer op de agenda, georganiseerd door Loopgroep Ruinerwold en Loopgroep Ruinen! De start is om 16.00 uur vanuit café De Kastelein in Ruinerwold, met als eindpunt café Hees in Ruinen, over een rechtlijnig parcours van 9,4 km. Wat deze loop uniek maakt, is dat het een goed doel ondersteunt, waar een groot deel van de startgelden naartoe gaat.

Dit jaar is het goede doel het Giga G Festival, een feest voor mensen met een beperking en hun naasten, georganiseerd door de Stichting Activiteiten voor Jongeren met een Beperking. Het programma van de artiesten is afgestemd op de doelgroep, voornamelijk Nederlandstalige muziek voor een gezellige sfeer.

Het Giga G Festival vindt plaats in Pesse aan de Hendrik Reindersweg 5, in samenwerking met Stichting Muziek 2000 Pesse. De feesttent is speciaal ingericht voor mensen met een beperking, inclusief een rolstoelvak vooraan bij het podium. Parkeergelegenheid is direct naast de tent, waar vrijwilligers helpen met het soepel laten verlopen van het in- en uitstappen.

De Kroeg tot Kroegloop staat open voor deelnemers vanaf 16 jaar. Inschrijven kan tot 15 minuten voor de start bij café De Kastelein in Ruinerwold. Online voorinschrijving kost €8,00 en ter plaatse op de wedstrijddag €10,00. Een deel van het inschrijfgeld gaat naar het Giga G Festival. Om de opbrengst te maximaliseren, deelt de organisatie geen herinneringen uit.

Deelnemers worden verdeeld in verschillende categorieën, zoals heren en dames van 16 t/m 39 jaar, heren en dames Masters 40+, 50+, en 60+. Voor vervoer terug naar de startplaats is er de mogelijkheid om met Taxi Ten Heuvel te reizen tegen een gereduceerd tarief. De taxi rijdt vanaf 14:30 uur vanaf de finishplaats naar de start/inschrijving. Ook is er een service om kleding van start naar finish te laten vervoeren.

Meer informatie en inschrijvingen zijn beschikbaar op de website of via de QR-code. Voor vragen kun je een e-mail sturen naar kroegloop@live.nl

Een gedachte over “Kroeg tot Kroegloop 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.