Landelijke wielerwedstrijd in Ruinerwold

Beste inwoners van Ruinerwold, Graag informeren wij u over een landelijke wielerwedstrijd die in Ruinerwold wordt georganiseerd door wielervereniging de Peddelaars uit Hoogeveen samen met Reinders Fietsen Ruinerwold.

Op zondag 12 maart wordt er een individuele tijdrit verreden met start en finish bij Reinders Fietsen aan de straat westerweiden te Ruinerwold. Deze wedstrijd maakt onderdeel uit van een reeks landelijke KNWU wedstrijden van de Toekomst cup voor nieuwelingen en junioren meisjes en jongens.

De organisatie heeft een parcours uitgezet van circa 11 km. De jongens en meisjes zullen om de minuut starten en proberen het parcours zo snel mogelijk af te leggen op hun racefiets en of tijdritfiets. Om de wedstrijd zo veilig mogelijk te laten verlopen heeft de gemeente toestemming verleend aan de organisatie om het parcours gedeeltelijk af te sluiten met verkeersregelaars. Het parcours gaat vanaf Kerkweg 46- buitenhuizerweg – koekangerweg – de Weidenweg – Broekhuizen – Blijdestein naar Finish voor bij Reinders Fietsen aan Westerweiden 31.

De wegen zullen afgesloten zijn tussen 08:00 uur tot 16:00 uur. Bij een calamiteit (brandweer, ambulance) zal de organisatie gepaste maatregelen treffen en om deze doorgang te verlenen. De wedstrijd leveren wellicht voor u hinder op, wij vragen uw begrip daarvoor. Mocht u vragen hebben, laat dit dan gerust weten. U kunt ons bereiken via de mail. peddelaarswedstrijd@gmail.com
Er is inmiddels contact geweest met de kerk om deze toegankelijk te houden zondagochtend, wij vragen u de aanwijzingen van de verkeersregelaars ter plekke op te volgen voor een soepel verloop.

Met vriendelijke groet,
Reinders Fietsen Ruinerwold
WSV De Peddelaars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.