Lankhorst de Groene Vakwinkel opent deuren

Wie als klusser in Ruinerwold op zoek is naar tuingereedschap, schroeven, bouten, moeren, verf, kit of toebehoren moet daarvoor naar een omliggende plaats. Binnenkort is dat verleden tijd, want op 24 november opent de familie Lankhorst de Groene Vakwinkel op industrieterrein De Hoge Akkers.

De Agrarische Handelsonderneming van de familie Lankhorst, nu nog gevestigd aan Haakswold gaat ook onderdeel worden van de Groene Vakwinkel. Alles voor huis, tuin, dier, en kinderen is te verkrijgen in de nieuwe winkel. Dit varieert van diervoeders voor kleindieren als: honden, katten, konijnen en kippen tot koeien en paarden, landbouwplastic strooisels, compost, championnemest. Daarnaast wordt er ook (buiten) speelgoed verkocht zoals skelters, trampolines, schommels en glijbanen. Roelof: ‘Uitbreiding van het assortiment behoort tot de mogelijkheden. De klant is koning’.

Roelof, Marjan en hun zoon Ronald Lankhorst zijn nog druk bezig met de laatste details. Het nieuwe kassasysteem wordt deze week verwacht. En rondom de nieuwe hal moet de bestrating nog worden aangelegd. In het winkelgedeelte staat al een breed assortiment uitgestald in de stellingen. De taken zijn goed verdeeld. Marjan en Roelof gaan de winkel runnen, die straks zes dagen in de week is geopend. Ronald, momenteel woonachtig in Nijeveen, is mede-eigenaar en runt zijn eigen bedrijf, RL Verhuur, op De Hoge Akkers. Hij zal met zijn gezin naast het bedrijf gaan wonen, waarvan de bedrijfswoning momenteel in aanbouw is. ‘Ons doel is om beide bedrijven in de toekomst samen te voegen’. De familie heeft ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging. Marjan: ‘Met oog op de toekomst voor Ronald, weten we waar we het voor doen’. Roelof: ‘Stil zitten is trouwens ook niets voor ons!’

Open dag
De feestelijke opening van de Groene Vakwinkel in Ruinerwold staat gepland op vrijdag 24 november van 16.00 – 21.00 uur. Iedereen is dan welkom aan de Westerweiden 16 om het resultaat te bewonderen onder het genot van een hapje en drankje.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.