Malletband Sempre Sereno doet mee Nijmeegse Wandelvierdaagse

Vrijdagochtend vertrok een enthousiaste groep afgevaardigde leden van de malletband van muziekvereniging Sempre Sereno naar Nijmegen om daar samen met een mega-malletband van 50 personen de wandelaars van de Nijmeegse wandelvierdaagse binnen te halen op de Via Gladiola.

Het vervoer ging met de touringcar (Ten Heuvel Tours uit Koekange) waar ook andere leden van de malletband AMDG uit Beilen en Wilhelmina uit Hoogeveen in de bus zaten. De reis verloopt zonder problemen. In Nijmegen maken ze kennis met de malletband van de organiserende vereniging De Postharmonie. Hier heeft de malletband van Sempre Sereno 2 jaar geleden ook al eens mee samen gespeeld in concertvorm. Dit keer betrof het een straatoptreden waarbij de vier malletbands gezamenlijk een mega-malletband vormden van 50 personen. Daarachter liep ook nog een samengesteld harmonieorkest van 40 personen.

Na een hartelijk ontvangst en een geslaagde repetitie met lunch vertrokken ze naar het startpunt 5 km voor de finish. Iedereen is gekleed in de kleding van Post NL. De mega-malletband met het harmonieorkest begint om ca 15:00 uur aan de 5 km durende mars. Er is veel publiek en de menigte juicht langs de kanten en zingt soms volop mee.

Het is erg warm en de zon is behoorlijk aanwezig. Een topprestatie voor deze mensen, omdat ze in deze hitte toch al muziek makend een parcours van 5 km lengte hebben volbracht. De 9 leden van de malletband keren trots en tevreden terug naar Ruinerwold, waarbij in café Van Spil nog even gezamenlijk de mooie geslaagde dag wordt besproken en met eten erbij leuk wordt afgesloten. Sempre Sereno heeft er weer een mooie prestaties bij op haar lijstje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.