Merle de Boer te zien/horen bij The Voice Kids

De 15 jarige Merle de Boer uit Ruinerwold is komende vrijdagavond om 20.30 uur te zien en te horen in het populaire tv programma The Voice Kids van RTL 4. In deze talentenjacht voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar wordt gezocht naar het beste jonge muziektalent van Nederland.

Het programma is gebaseerd op `The Voice of Holland’ en volgt dezelfde formule. Het was een lang gekoesterde wens van Merle om hieraan mee te doen vertelt moeder Wendy Kassies. ‘Eind 2018 heeft ze zich hiervoor aangemeld. Ze was toen nog 14 jaar, dus dat kon nog net’. In 2019 werd ze toegelaten tot de zgn. ‘Blind Auditions’. In totaal deden er duizenden zangtalenten mee bij de voorinschrijvingen. Na diverse voorrondes te hebben overleeft, behoort Merle tot de laatste zeventig deelnemers die gaan strijden om een plaats in de finale.

De deelname aan het programma moest al die tijd geheim blijven voor de buitenwereld. Pas nu mag het bekend worden gemaakt. Vrijdag is op tv te zien hoe Merle het er vanaf heeft gebracht.
En wie haar zangcoach wordt. (Marco Borsato, Anouk, Ali B of Miss Montreal?) Het was volgens moeder Wendy een hectische tijd. ‘We hebben diverse ritjes gemaakt naar de studio in Hilversum, en naar Amsterdam waar op locatie opnames werden gemaakt. Het was een mooie en leerzame ervaring voor Merle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.