Miss Ruinerwold verkiezing

Bij genoeg deelname willen we 24 oktober 2015 in samenwerking met Café Centraal Ruinerwold een grote Miss(is) verkiezing opzetten. De dames zullen door een jury worden beoordeeld. De eerste ronde is vrije tijd kleding en de tweede ronde fout gekleed en de laatste ronde de derde is jurk of gala. We hebben een anonieme sponsoor die de 1e prijs verhoogt naar € 300,- de tweede plaats is € 100,- en de derde plaats is € 50,-.

We hebben ook een professionele omroeper en die is Henk Smit en we hebben een afterparty erna met discotheek . De avond wordt georganiseerd bij Café Centraal te Ruinerwold en zal beginnen om 20.00 uur. De dames die mee doen moeten alles zelf doen make-up en haren met hulp van 1 persoon en zelf spiegel meenemen. De dames die zich opgeven moeten op Ruinerwold wonen en ofin Ruinerwold geboren zijn. Als je mee wilt doen is de leeftijd vanaf 16 jaar tot alle leeftijden. En dat kan vanaf nu tot 30 september. Je kan bellen naar Johan Lint 0620014419 of j.lint@ziggo.nl tot 24 oktober blijft het geheim wie er mee doen.

Dames meld je aan je kan je ook nog opgeven bij de COOP op zaterdag 26 september van 09.30 uur t/m 11.35 uur en ’s middags van 13.00 uur t/m 16.30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.