Mooiste Kersthuis van Ruinerwold/De Wolden

De donkere dagen voor kerst naderen weer. Reden om het in huis extra gezellig te maken. Een kerstboom vol met ballen, slingers en lampjes, de kaarsjes op tafel aan. De laatste jaren is het ook een trend geworden om het rondom huis gezellig te maken. Dit gebeurt in steeds meer dorpen. Kosten nog moeite worden gespaard om de tuin te voorzien van lichtslangen, een arrenslee met rendieren etc. En ook in De Wolden zien we dat steeds meer. Daarom lijkt het de redacties van Ruinerwold.info en weblog-dewolden.nl leuk om er net als vorig jaar opnieuw aandacht aan besteden.

Wie heeft de ‘Mooiste, gezelligste, sfeervolste en/of verlichte (kerst) Tuin van Ruinerwold en De Wolden dit jaar? Een onafhankelijke jury zal zich hierover buigen. En in week 50/51 de straten van bezoeken. Zo ontstaat er een mooie lichtjes route. Dit moet zorgen voor een stukje gezelligheid en verbinding. Mee doen is belangrijker dan winnen!

Initiatiefnemer Benny Spin is samen met lichttechnicus Mike Cremers de drijvende kracht om het dit jaar voor het eerst in heel De Wolden te organiseren. Dat betekend dat iedereen mee kan doen met het ‘Mooiste Kersttuin/huis van De Wolden. Opgave hiervoor is niet nodig. Een onafhankelijke jury gaat in week 50/51 op pad om de keuring te doen.

Doe jij ook mee?
De uitslag maken we bekend op www.weblog-dewolden.nl en www.ruinerwold.info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.