Muziek Workshops en Jam Sessie Pimpernel

Muziekliefhebbers opgelet! Op zondag 11 december organiseert Stichting Pimpernel een laagdrempelige middag vol muziek met workshops en optredens. Iedereen is welkom als deelnemer of bezoeker.

Wat is de bedoeling?
Beginnende muzikanten en andere geïnteresseerden kunnen deelnemen aan verschillende workshops: DJ, gitaar, basgitaar, drums, piano, muziek producties en bandbegeleiding.
Tijdens deze workshops zullen de verschillende coaches meer vertellen over het instrument, een mini-lesje doen, liedjes voorspelen, vragen beantwoorden, etc. Kortom, alles is mogelijk en niets is te gek. De workshops zijn voor iedereen toegankelijk, of je nu wel of geen muzikale ervaring hebt.

Het is ook zeker leuk als jij of wellicht je kind erover denkt om een instrument te gaan spelen. Of als je naast je huidige instrument eens kennis wilt maken met een ander instrument. Ook is het mogelijk om even samen te jammen of mee te spelen met een band.

Daarnaast zullen twee bands een mini optreden geven. Epifise en Big Hug.
Epifyse is een alternatieve rockband uit omgeving Zwolle, met invloeden van Nirvana, Black Sabbath en Metallica, maar bovenal heeft de band een sterk eigen geluid. De band speelt eigen werk. Big Hug is een ervaren band die bekende rock covers speelt. Na 7 jaar jaar stilte zijn ze onlangs weer begonnen te repeteren.

Aanmelden voor de workshops kan tot uiterlijk 4 december via: www.stichtingpimpernel.nl. We willen graag een beetje een idee hebben hoeveel deelnemers we kunnen verwachten. Er zijn geen kosten verbonden aan de workshops of aan de jam sessie. Ook de optredens zijn gratis toegankelijk voor iedereen. Een vrijwillige bijdrage aan onze beginnende stichting wordt wel gewaardeerd.

We hopen met deze middag zeker ook in gesprek te komen met enthousiaste mensen voor nieuwe activiteiten van Pimpernel op cultureel vlak.

Locatie en tijd: Dorpshuis De Buddingehof Ruinerwold vanaf 13:00 uur tot ongeveer 20:00 uur.

Pimpernel
De naam Pimpernel is afkomstig van de jeugdsoos in Ruinerwold in de jaren 70/80 en is een eerbetoon aan alle muzikale activiteiten en legendarische optredens die plaats hebben gevonden in het dorpshuis. Stichting Pimpernel is opgericht in 2022 om culturele activiteiten te stimuleren in de regio, zoals muziek, dans, toneel, fotografie en andere kunstvormen. Bij voorkeur door enthousiastelingen te helpen met het organiseren van een evenement.
Dorpshuis De Buddingehof in Ruinerwold is de uitvalsbasis van Pimpernel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.