Najaarseditie Kidsbeurs KiKa op een nieuwe locatie

Vanwege het grote succes van voorgaande beurzen wordt er op zaterdag 12 oktober 2019 de Najaarseditie van de Kidsbeurs voor KiKa georganiseerd. Dit jaar met een loterij, waarbij spectaculaire prijzen te winnen zijn! Deze editie vindt plaats op een nieuwe locatie, namelijk sporthal de Buddingehof in Ruinerwold.

Op zaterdagavond 12 oktober van 19.00 – 22.00 uur is de zaal gevuld met tweedehands kleding, speelgoed en babyspullen. Doel van de organisatie is om zoveel mogelijk geld voor het goede doel:
Stichting KinderenKankervrij (KiKa) op te halen.

Voor bezoekers geldt er een vrije entree en veel aanbod van diverse maten kinderkleding, babyspullen en speelgoed. Ervaring leert dat het aanbod op de beurzen altijd zeer divers is, waarbij
door de standhouders rekening wordt gehouden met het najaar seizoen. Aan deze editie is ook een loterij toegevoegd, hierbij zijn spectaculaire prijzen te winnen. De opbrengst van de lotenverkoop wordt in zijn geheel gedoneerd aan KiKa. Ook dorpshuis het Buddingehof doneert per genoten consumptie een deel aan KiKa. Kom voor gegarandeerd leuke spullen voor aantrekkelijke prijzen en een gezellige avond op zaterdag 12 oktober vanaf 19.00 naar de Buddingehof in Ruinerwold.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.