Nieuw Musicalkoor ‘Flash Highlights’

Dit nieuwe koor staat helemaal in het teken van hoogtepunten zingen uit beroemde musicals. Nederland is zo langzamerhand het land van de musicals geworden. Herkenbare nummers met veel variatie, die bekend zijn van Broadway worden inmiddels ook in Nederland op de planken gebracht. Dit koor gaat aan de slag met sopranen, alten, bassen en tenoren en is bedoeld voor al die gene die graag zingen, maar ook iets meer willen dan zingen, met koor ervaring.

De nummers die gezongen worden lenen zich ook om uitgebeeld te worden. Bijvoorbeeld nummers uit sister act zingen kan je ook als zusters zingen. Met een beetje meer willen betekent ook dat er solo gezongen moet worden, omdat er in medleys uit musicals solo’s in voorkomen, en dat beetje meer betekent ook dat de zangers en zangeressen het leuk vinden met de uitvoering van de nummers bezig te zijn. Het nieuwe koor gaat aan de slag met Mamma Mia, Sister act, een medley van bekende en beroemde musicals, the Lion King, enz. Het koor wil mensen die zich in willen zetten deze prachtige nummers te gaan oefenen om er mee op te treden, dat is het doel.
In de eerste plaats is zingen gezond en dat is al mooi mee genomen, en kijk eens naar al dat zang talent op TV (The Voice, X Factor, etc.) dat betekent dat zingen een prettige bezigheid is en dat iedereen zingen kan, je moet er gevoel voor hebben.

JONGEREN
Het nieuwe koor doet ook een oproep aan de jongeren om zich aan te melden en te ontdekken dat zingen in een koor als een uitdaging gezien kan worden. Belangrijk is dat je inzicht krijgt in de muziek en weet wat je zingt. Voeg daarbij de Musical toppers en dat zingen goed is voor lichaam en geest.
Een belangrijk onderdeel is dat je kunt laten zien dat de middengroep en jongeren heel goed samen kunnen zingen, ook dat moet je durven!
Dus geef je op, doe met ons mee, je zult zien hoe geweldig het is, en je wordt goed begeleid ! Zie cursus.
CURSUS ONTDEK JE STEM
Voor diegene die graag zingen en dat ook graag doen maar denken het is mij te moeilijk, voor diegene is er een cursus ontwikkelt “Ontdek je stem” vooraf aan de koor-repetitieavonden. de cursus duurt 2 maanden. Daarna kan er gewoon met het koor meegezongen worden.
In deze eenvoudige cursus leer je hoe een blad met muziek er uit ziet en maak je kennis met noten, en de cursus is gratis die hoort bij het koor (moeilijke dingen zijn weggelaten).

DIRIGENT
Het koor staat onder leiding van Dirigent Dhr. Gé de Wit. Gé de Wit heeft al jaren ervaring als dirigent en diverse koren op zijn naam staan, o.a. recent The Midges uit Meppel, het over bekende mannenkoor de Geuzingers uit Ruinen, e.a.

Ik daag iedereen uit mee te komen doen, ook tegen de jongeren, kom op laten we elkaar gaan plezieren door lekker bezig te zijn met heerlijke Musical nummers die zo goed in het gehoor liggen en die vraagt om met je lichaam te zingen. De muziek moet uitgedragen worden.
De repetities zijn op de dinsdagavonden. Laten we er met elkaar iets geweldigs van maken.
Geef je op via flash@polletuin.nl of kijk even op www.polletuin.nl/flash of bel voor meer informatie met Margreet 0522.262240 of 06.53845050

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.