Nieuws van de Woldklimmers

Ook in het jaar 2016 staan er al veel leuke activiteiten en acties op het programma!

Statiegeldactie
Bij de statiegeldautomaat van Coop Koetsier Ruinerwold staat een buis waarin statiegeldbonnen gedaan kunnen worden. De opbrengst zal gebruikt worden voor de nieuwe speeltuin aan de Fazantlaan die volgens het principe van natuurlijk spelen ingericht zal worden. De voorbereidingen zijn in volle gang en het ontwerp ligt klaar. Momenteel hebben verschillende partijen toegezegd onze plannen financieel te steunen, waaronder gemeente de Wolden, Rabobank stimuleringsfonds en Coop Koetsier. Ook zijn er al verschillende materialen beschikbaar gesteld, onder andere door de werkgroep herinrichting Dijkhuizen. Fantastisch! Maar er is veel geld nodig dus…Wilt u onze plannen steunen? Doe uw statiegeldbonnetje in de buis bij Coop Koetsier Ruinerwold!

Collecte Jantje Beton
In de week van 7 t/m 12 maart is het weer Jantje Beton collecteweek!
Net als vorig jaar kunt u in die week de collectanten namens de Woldklimmers aan uw deur verwachten.
Maar liefst 50% van de opbrengst gaat rechtstreeks naar de speeltuinvereniging, daar kunnen we weer mooie dingen voor doen!

NL doet
Zaterdag 12 maart gaan we weer meedoen met de NL doet dag. We gaan deze dag de speeltuinen weer klaar maken voor het nieuwe speeltuinseizoen! Het zand moet vervangen worden, de speeltoestellen gepoetst, er zal klein onderhoud gepleegd worden en aan de Mandehof wordt een nieuw toestel geplaatst. We verzamelen om 9 uur in de speeltuin aan de Burg. Brouwerstraat en gaan van daaruit alle speeltuinen bij langs om diverse klussen te doen. De definitieve planning qua tijden zullen we ruim van te voren plaatsen op onze facebookpagina en ruinerwold.info . Rond 16.00 uur zullen we er in de speeltuin in de Perenbuurt een eind aan breien en staat er een drankje klaar. Als je niet de hele dag kunt, maar bijvoorbeeld wel de ochtend of de middag, dan ben je ook van harte welkom. Elk uurtje dat er meegeholpen wordt is er één en dat stellen we heel erg op prijs! Naast klussers zijn we ook op zoek naar mensen die koffie, thee, versnaperingen en/of een lunch willen verzorgen voor de harde werkers. Uiteraard worden de kosten hiervan vergoed! Opgave kan via dewoldklimmers@hotmail.com of www.nldoet.nl (klus zoeken).

Vrijmarkt
Koningsdag zal er op het pleintje bij de speeltuin aan de Kosterij van 9.00 tot 12.00 uur een vrijmarkt worden georganiseerd. We zijn nog druk bezig met de voorbereidingen, maar noteert u alvast deze datum in de agenda! Verdere informatie volgt zo snel mogelijk!Eén gedachte over “Nieuws van de Woldklimmers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.