Nieuwsbrief April en activiteiten Tuinkring Ruinerwold

Na onze jaarvergadering op 12 maart, net voor het instellen van alle maatregelen, zijn ook wij genoodzaakt onze activiteiten voor de komende weken af te lasten.

Dit betreft voor ons:
– De paasworkshop 2 april;
– Bloemschik workshop. Deze word uitgesteld tot na de zomervakantie;
– Plantenruilbeurs/ gereedschap slijpen op 18 april;
– Tuinkeuringen in mei (of dit jaar);

Zo blijft er voor de nieuwsbrief van april weinig nieuwe informatie over, vandaar dat we afzien om deze te drukken en te verspreiden. Daarom informeren wij zoveel mogelijk leden via deze weg.
Normaal gesproken zal bij de nieuwsbrief van april ook de Tulpen route bijgevoegd worden. Helaas is deze ook afgelast.

Natuurlijk is het wel mogelijk om deze dagen compost te halen bij Lankhorst, de ruilbeurs/het gereedschap slijpen gaat niet door, maar het tuinwerk zeker wel! Het vullen van de bloembakken bij ’t Vonder zullen we uitstellen totdat we weer als bestuur bij elkaar mogen komen om dit te kunnen uitvoeren. Een groot deel van de contributie is al opgehaald door ’t Thomashuis, maar nog niet alles. Ook dit kan momenteel niet doorgaan. Mocht u een van deze leden zijn, u kunt altijd even contact met ons opnemen via onze mail tuinkringruinerwold@gmail.com

Wij hopen u allen gezond weer te zien bij, mogelijk het rondje tuinen op zaterdag 20 juni en anders bij (nieuwe) activiteiten na de zomervakantie. Geniet van het komende mooie weer in uw eigen tuin.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur Tuinkring Ruinerwold

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.