NL DOET: aanvragen financiële bijdrage verlengd!

Het voorjaar lijkt nog ver weg maar nog even en dan is het weer tijd voor NL DOET! NL DOET is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Vele nieuwe vrijwilligers staan weer klaar om ook uw organisatie op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart te helpen. Doet uw organisatie dit jaar ook mee met een klus tijdens NL DOET en heeft u extra financiële middelen nodig om uw uit te klus te kunnen voeren? De aanvraagtermijn voor een bijdrage hiervoor is namelijk verlengd t/m 10 februari! U kunt een bijdrage aanvragen tot maximaal € 500,-. Wees er snel bij want op = op! Kijk op www.nldoet.nl voor meer informatie.

Korfbalvereniging KIA deed dit jaar ook mee aan NL DOET

Wilt u graag meer informatie over NL DOET? Dan kunt u kijken op de website van NL DOET, www.nldoet.nl maar u kunt ook uw vragen stellen bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk de Wolden.

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is telefonisch te bereiken of per mail. Langskomen mag natuurlijk ook, maar wel graag op afspraak. Steunpunt Vrijwilligerswerk De Wolden/ MaS, Dorpsstraat 78, 7952 AW De Wijk, tel.: 0528 – 378686, mail: steunpuntvrijwilligerswerk@dewolden.nl, site: www.vrijwilligerswerkdewolden.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.