Notaris Stotijn opent bijkantoor in Ruinerwold

stotijn-notariaat-2aStotijn notariaat & mediation is een bekende naam in Zuidwest Drenthe. Het werkgebied van notaris Johan Stotijn en zijn team is qua oppervlakte groot te noemen. Sinds een aantal maanden is er achter de schermen gewerkt aan de mogelijkheid om het publiek in Ruinerwold e.o. dichter bij huis te bedienen op notarieel vlak.

‘Eerst hebben we gepeild of hieraan behoefte bestond en dus hebben we dit eerst op kleinere schaal onder de aandacht gebracht, o.a. via onze website. Nu we merken dat we daarmee daadwerkelijk in een behoefte voorzien, willen we in Ruinerwold een full service notariskantoor neerzetten voor Ruinerwold en omstreken,’ zegt Johan Stotijn.

Het kantoor van Stotijn notariaat & mediation is gevestigd aan de Westerweiden 29 op Industrieterrein de Hoge Akkers. Hier is ook Koffievoordeel (de voordeligste koffiewinkel van Nederland) gevestigd. ‘Dus ook met de koffie die we onze klanten serveren, is het dik in orde,’ aldus Stotijn.

Dinsdagmiddag en vrijdagmorgen ‘Veel van onze klanten komen uit Ruinerwold en omgeving. Men vindt het niet erg om hiervoor naar onze (hoofd)vestiging in de Wijk te rijden, maar we vingen zo nu en dan geluiden op, dat men het ook fijn zou vinden in Ruinerwold zelf bij ons terecht te kunnen. Vandaar dat we hier nu volop op inspelen door aanvankelijk elke dinsdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur en op de vrijdagmorgen van 8.30 tot 12.30 uur ons nieuwe kantoor in Ruinerwold open te stellen voor alle notariële diensten. Het kantoor zal op die dagen afwisselend worden ‘bemand’
door Johan Stotijn zelf tezamen met Saskia de Vries (notarisklerk) en wanneer Johan Stotijn zelf niet aanwezig is, zal hij worden vervangen door Eric Wessels (kandidaat notaris).

Op de andere dagen van de week bent unatuurlijk van harte welkom op ons kantoor in de Wijk. Mocht de drukte op de nieuwe vestiging daartoe aanleiding geven, dan kan het aantal dagdelen altijd worden uitgebreid. De persoonlijke benadering en laagdrempelige dienstverlening van Stotijn notariaat & mediation is goed bekend in Ruinerwold en omgeving. Zowel ondernemers als particulieren zijn van harte welkom aan de Westerweiden 29. Ons credo ‘Doe maar gewoon, wees wie je bent en doe wat je belooft’ draagt daar zeker aan bij. Wij zijn u graag van dienst en geven advies bij o.a. huwelijkse voorwaarden, partnerschapsvoorwaarden, (levens)testamenten en het afwikkelen van nalatenschappen, het passeren van hypotheekaktes, oprichten van een BV, stichting, vereniging etc. U bent van harte welkom!
stotijn-notariaat-9a
Westerweiden 29, Ruinerwold
0522 – 440 473 www.stotijnnotariaat.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.