Oliebol4u.nl bakt extra oliebollen voor de voedselbank

Ook dit jaar bakt Nico Westenbrink van Oliebol4u.nl uit Ruinerwold gratis oliebollen voor de voedselbank. Bedoeld voor inwoners van De Wolden, Meppel en Hoogeveen die hier noodgedwongen gebruik van moeten maken. Deze geste wordt bijzonder op prijs gesteld, want de voedselbank heeft het drukker dan ooit. Vele honderden vers gebakken oliebollen worden er vrijdag voor de kerst afgeleverd bij de voedselbank. In totaal gaat het om tweehonderdzeventig oliebollen pakketten. Westenbrink: ‘Dit doen we voor het vierde jaar op rij. We leveren dit jaar zelfs extra pakketten af. Want steeds meer mensen raken door de recessie in financiële problemen. We moeten de kop daar voor niet in het zand steken. Het kan tenslotte iedereen overkomen, ook jezelf of je buurman’.

De oliebollenactie wordt mede mogelijk gemaakt door Oliebol4u.nl en inouthout.nl . Dit laatstgenoemde bedrijf maakt meubelen en keukens voor binnen en buitengebruik.
Bij ieder geleverd pakket wordt tevens een waardebon verstrekt aan klanten van de voedselbank. Zij kunnen op 28, 29, 30 en 31 december gratis oliebollen afhalen aan het Boerpad 18 in Ruinerwold. Dit kan behalve de zondag, op dezelfde dagen bij Kuiper in Koekange, waar Oliebol4u.nl eveneens oliebollen bakt.
Westenbrink: ‘Iets terug doen voor een ander, het is hoe we willen zijn en hoe wij ondernemen. De Bedrijven waarvoor wij oliebollen bakken steunen ons door hun afname’. Uiteraard zijn de oliebollen ook gewoon te koop en te bestellen op www.oliebol4u.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.