Opbouw ondernemersbeurs begonnen

Ondernemersbeurs Vos 2014 (4)AVoor de zevende keer wordt op het terrein van Vos BV aan de Wolddijk een grote Ondernemersbeurs gehouden. De beurs wordt om de vijf jaar gehouden. In totaal 36 ondernemers en organisaties zijn actief aanwezig op de beurs. De organisatoren zijn, mede namens de Ruinerwoldse Handelsvereniging, Albert Timmerman, Klaas van Dijk, René Burgwal, Lucel van den Berg en Aaldert Eggen. De deelnemers komen weer uit alle sectoren. Op voorgaande beurzen kwamen doorgaans een paar duizend bezoekers af, publiek uit Ruinerwold en wijde omgeving. De programmering is wel iets anders dan vijf jaar geleden. De donderdagavond wordt echt een ondernemersavond, speciaal voor ondernemers uit de hele regio en bedoeld om te netwerken. Voor de opening is Commissaris van de Koning Jacques Tichelaar bereid gevonden naar Ruinerwold te komen.

De beurs wordt weer in de grote loods gehouden, die daarvoor keurig gepoetst en geveegd wordt. Ook voor kinderen komen activiteiten.

De organisatie gebeurt in hoofdzaak met de vijf heren, maar daar omheen zijn vrijwilligers actief. De Ondernemersbeurs staat ook synoniem voor de samenwerking die in Ruinerwold op meerdere vlakken wordt gezocht.

Bezoekers van de beurs maken kans op mooie prijzen als ze een kaartje invullen. Zo is er een rondvlucht beschikbaar boven de woonplaats van een prijswinnaar en wordt bovendien een week vakantie per camper beschikbaar gesteld door de Ruinerwoldse Handelsvereniging.

De ondernemersbeurs is vrijdag 31 januari van 14.00 tot 21.30 uur en op zaterdag 1 februari van 10.00 tot 16.00 uur. Entree is gratis.

Klik voor een vergroting.

Ondernemersbeurs Vos 2014 (8)A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.