Open Bedrijvendag Drenthe

Op zaterdag 5 november 2022 organiseert ondernemersvereniging ‘Ruinerwold Onderneemt’ de Open Bedrijvendag De Wolden in Ruinerwold. Dit jaar staat het bedrijventerrein “Hoge Akkers” centraal.

Themamarkten
Wij willen de bezoekers kennis laten maken met onze bedrijven in de vorm van themamarkten. Deze themamarkten zijn verspreid zijn over het hele bedrijventerrein. Te denken valt aan een woonplein met bijvoorbeeld interieurspecialisten, schilders, bouw-, installatie- en witgoedbedrijven. Of een recreatieplein met dagrecreatieve bedrijven, sportscholen en logiesverstrekkers. Ook andere indelingen zoals een junior ondernemersplein of startersplein behoren tot de mogelijkheden. Tevens wil de organisatie graag op elk plein een foodtruck, ijskar, koffiewagen o.i.d.

Opgeven
Wilt u meedoen aan de markt tijdens de Open Bedrijvendag geef u dan op, zodat wij uw onderneming kunnen noemen in de publicaties in kranten, social media en op de website www.obdd.nl
Het opgeven kan via obdd.nl. U kunt ervoor kiezen om zelfstandig deel te nemen, maar ook zoals aangegeven op het gezamenlijke industrieterrein.Vermeld dan in de laatste vraag” Wat gaat u doen tijdens Open Bedrijven Dag Drenthe?” in welke categorie u zich wilt bevinden. Wonen, Recreatie, Techniek, Jonge Ondernemers of in de Food&Drinks.

Gezamenlijk
Wij willen om 09.00 uur gezamenlijk de Open Bedrijven Dag starten met het drinken van een kop koffie. Na opgave ontvangt u meer informatie over de invulling van de dag.

Kosten
De kosten voor deelname bedragen voor leden van Ruinerwold Onderneemt € 150,00 exclusief BTW. Bent u nog geen lid van Ruinerwold Onderneemt, dan bedragen de kosten € 250,00 exclusief BTW. U krijgt dan uw eerstejaars lidmaatschap van Ruinerwold Onderneemt cadeau.

Vragen
Heeft u nog vragen of suggesties voor ons?
Neem dan contact op met Willeke Pouwels +31 6 15 88 42 35.
Namens Ruinerwold Onderneemt en de projectgroep hopen we op een bedrijvige en goede opkomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.