Schoonheidssalon Huid 365 geopend in Ruinerwold

Fleur van Norden is sinds 1 februari actief in Ruinerwold met haar salon Huid 365 en ze timmert nadrukkelijk aan de weg.

Voor Fleur was het starten van een eigen salon altijd al een stil gekoesterde wens. Aan Dijkhuizen 8b in Ruinerwold waar ook Pedicurepraktijk Marjan en Sportmassage Sandra per januari 2018 gevestigd zijn bleek nog een ruimte beschikbaar. Ook Marjan en Sandra zagen een samenwerking wel zitten. Daarna was het snel beklonken. Fleur: ‘Huid 365 staat voor ‘het hele jaar een mooie huid’. Naast goede huidverzorging is er bij Huid 365 veel ruimte voor persoonlijke aandacht en ontspanning’.

Als schoonheidsspecialiste kan ze inmiddels bogen op 10 jaar ervaring. Daarnaast werkt ze al een aantal jaren als product expert bij Paula’s Choice. Daardoor weet ze veel van de producten en kan ze een huidverzorgingsadvies op maat geven. Ook mensen met acne zijn welkom. Doordat Fleur hiervoor een specialisatie heeft behaald kan de behandeling mogelijk worden vergoed door de zorgverzekering.

Bij Huid 365 zijn diverse (gezicht) behandelingen mogelijk. Van wenkbrauwen epileren, verven wenkbrauwen en/ of wimpers, harsbehandelingen tot manicure. Per mei 2018 kan men ook terecht voor elektrisch ontharen, waarbij overbeharin haren definitief kan worden verwijderd. Fleur: ‘Of iemand nu komt voor puur ontspanning, of om de huid te verbeteren, het kan allemaal. Daarnaast worden er diverse producten verkocht. ‘Deze producten worden altijd ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek, bevatten geen irriterende ingrediënten voor de huid, zoals parfum, en zijn daardoor ook geschikt voor de gevoelige huid.

Het contact met verschillende mensen in haar salon maakt het dat geen dag hetzelfde is. Fleur: ‘Het is fantastisch om resultaat te zien, Dat mensen opgeladen de deur uit gaan. Huid 365 is aangesloten bij branchevereniging ANBOS, waardoor klanten weten dat ze te maken hebben met een gediplomeerde schoonheidsspecialiste die staat voor kwaliteit en haar kennis up-to-date houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.