Openbare laadpaal voor elektrische auto’s

Al jaren is RE3COM Solutions bezig om gebouwen te voorzien van een beter Werk- en Leefklimaat, door klimaatinstallaties zo efficiënt en energie zuinig mogelijk te ontwerpen. Dit heeft ook geresulteerd in een modern pand voor RE3COM zelf aan de Dijkhuizen. Waarbij we zo zuinig mogelijk omgaan met de natuurlijk energiebronnen.

Ons pand word verwarmd en gekoeld met warmtepompen deels verlicht met LED verlichting en op het dak liggen zonnepanelen die bijdragen aan een stuk energiebesparing. Een vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Nu leek het Berend Scholtens, onze directeur eigenaar een fantastisch idee om deze manier van ondernemen naar een hoger niveau te tillen, na de aanschaf van onze Hybride bedrijfswagen, kwam het idee om de laadpaal die hiervoor nodig is openbaar te maken voor de bezoekers aan RE3COM en aan de inwoners van De Wolden, om zo ook een signaal te geven, hoe het anders en beter kan.

Wij zijn dan ook verheugd dat onze wethouder Henk Lammers het eerste openbare laadpunt voor elektrische auto’s in De Wolden wil onthullen op maandag 7 april om 15:30uur aan de Dijkhuizen 31a.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.