Optreden Twee Recht Twee Averecht

Op vrijdagavond 19 mei treedt in samenwerking met Het Huus van de Taol Twee Recht Twee Averecht voor u op in Museumboerderij De Karstenhoeve met het programma : Ongemak. De kaarten ( € 12,50) zijn telefonisch te bestellen 0522-481447 of via de mail info@karstenhoeve.nl. Aanvang 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Ongemak
U herkent vast dat u tijdens het wandelen wel eens een steentje in uw schoen krijgt. Dat kleine irritante steentje zult u een keer moeten verwijderen. Dit steentje staat symbool voor het ongemak in ons bestaan. Soms lopen we er lang mee door en accepteren de pijn, soms stoppen we direct en gooien de last van ons af. Het lucht op en je loopt gemakkelijk verder. Met de nodige dosis humor maakt TWEE RECHT TWEE AVERECHT u deelgenoot van hun ongemakken en geven zij u een helder advies. Wacht niet op een mooie dag, maar maak er een!

Wie treden voor u op?
Julia behoort tot de oprichters van de cabaretgroep. Julia zorgt voor de kleding en de benodigde attributen. Zij was werkzaam in het onderwijs, maar teksten uit het hoofd leren is niet haar sterkste kant. Dit wordt in ruime mate gecompenseerd door haar improvisatie talent.

Alie is al van het eerste uur betrokken bij de groep. Zij verzorgt de boekingen en heeft een kritisch oog voor kleding en decor. Is horeca-vrouw in hart en nieren en de gastvrouw van café De Steen in Willemsoord. Naast cabaret is vakantie vieren haar grootste hobby.

Lucina schrijft de meeste teksten van de conferences en de liedjes. Zij put haar inspiratie uit het leven van elke dag. Op het toneel probeert zij met spontane invallen de medespeelsters te verrassen, waardoor geen enkele voorstelling gelijk is aan de voorgaande.

Janet zet alle liedjes, hoe lastig ook, op muziek. Zij is de vaste kracht achter het keyboard. Als de rest op het toneel de weg volledig kwijt is, brengt zij de dames weer op het juiste spoor.