Overzichtstentoonstelling kunstaanbod

Ook Cor Koppenol en Coby Bos uit Ruinerwold doen mee
cor koppenol1Op vrijdagmiddag 5 februari om 16.00 uur wordt in de Kunst- en Cultuursalon aan de Woldstraat te Meppel een overzichtstentoonstelling geopend van het kunstaanbod van “Open Atelier Meppel 2016.” De expositie toont werken van achttien aan het “Open atelier Meppel” deelnemende kunstenaars.

Dit “open atelier” wordt gehouden op zaterdag en zondag, 5 en 6 maart 2016 van 11.00 – 17.00 uur en wordt georganiseerd door de werkgroep OAM. Achttien beeldende kunstenaars in Meppel e.o. stellen hun ateliers open voor een kijkje in de keuken waar hun zeer uiteenlopende kunstwerken tot stand zijn gekomen. De expositie in de Kunst- en Cultuursalon kan men beschouwen als een voorproefje op deze kunstroute en een eerste of hernieuwde kennismaking met kunstenaars en met hun verschillende vormen van kunst; schilderijen, beeldhouwwerk, fotografie, keramiek, brons, mixed media, sieraden van edelmetaal, glas-in-lood en glasfusen.

De opening om 16.00 uur wordt verricht door Michiel de Boer, docent beeldende vakken Terra Meppel. Alle kunstenaars zullen daarbij aanwezig zijn. Erik Werkema, pianist/toetsenist laat zich inspireren door de aanwezige kunstwerken en zorgt tijdens de opening voor jazzy improvisaties. Het werk in de Salon is tot en met 8 maart te bewonderen op iedere vrijdag en zaterdagmiddag en op de Open Atelier dagen. Ook Cor Koppenol en Coby Bos uit Ruinerwold doen mee.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.