Pardouce met Franse musette in Polletuin

pardouce-zw1aZondag 6 november speelt de band Pardouce in de Polletuin. De bandleden van Pardouce leven zich helemaal uit doordat zij veel verschillende muziekstijlen spelen afgewisseld met prachtige chansons. Zij zijn erg op elkaar ingespeeld en dat is hoorbaar. Omdat zij zich helemaal kunnen vinden in de muziek wordt het sprankelend, en een speciale plaats neemt de Franse musette in. Ook de new musette van Richard Galliano, Jazz en muziek van Django Rheinhardt hebben hun belangstelling.

Voor het publiek is het erg toegankelijke muziek en zullen zij zich ook in de Franse cultuur begeven, accordeon gitaren vullen elkaar schitterend aan, voeg daarbij het ritme van de contrabas en drums en het plaatje is compleet, en daar hoort natuurlijk Franse kaas en stokbrood bij een gratis traktatie van de organisatie van de Polletuin, die er vanuit gaat dat het weer een geweldige middag gaat worden in de gezellige museum praatschuur.

De band bestaat uit Bert de Jong-contrabas, Doeke Dokter – gitaar, Henk Kasimier – slagwerk, Jos Weultjes – gitaar, Lammy Bruyns – accordeon en zang. De oprichtster van Pardouce Lammy Bruyns die de accordeon bespeelt heeft een geweldig verleden met de bekende band The Fourengo”s een veel gevraagde band in de omgeving van Meppel en Steenwijk, velen zullen dat nog weten. Lammy won met haar accordeonspel het Nederlands kampioenschap en vele solisten concoursen. Zij speelde in een ensemble en componeerde muziek voor cabaretgezelschappen waar ze ook deel vanuit maakte.
Het publiek is vanaf 14.00 uur van harte welkom. Polletuin Haakswold 33 Ruinerwold, aanvang concert 15.30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.