Welke verenigingen uit Ruinerwold doen mee met Rabobank ClubSupport?

De IJsvereniging Ruinerwold doet mee aan Rabobank Clubsupport. Bij de ingang van het terrein staan twee lichtmasten waarvan de armaturen zijn vernield. We willen deze graag vervangen. Ieder jaar geeft de Rabobank een deel van hen winst terug aan de verenigingen. Om de ijsvereniging te steunen kunt u stemmen op onze vereniging. De ijsvereniging hoopt wederom op u steun, alvast bedankt! Het bestuur.

Vrienden van Blijdenstein
De stichting Vrienden van Blijdenstein is opgericht om het prachtige gebied Blijdenstein met zijn historische kerk, bijgebouwen en kerkelijk erf met al zijn cultuur- en natuurwaarden in stand te houden. Daarnaast wil de stichting zoveel mogelijk mensen hier van laten genieten en het gebied in zijn huidige vorm bewaren voor het nageslacht.

Ons doel
Om het gebied beter onder de aandacht te brengen bij passanten en andere geïnteresseerden is het de bedoeling om een informatiebord met uitleg over onder andere de geschiedenis van Blijdenstein te plaatsen met een aantal zitbanken om even te kunnen uitrusten of van het mooie gebied en het omringende landschap te genieten.
Versterken van lokale gemeenschappen.

Stemmen
Iedereen die lid is van de Rabobank kan haar stem uitbrengen via https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen
Hiervoor moet u inloggen op Rabobank en vervolgens kunt u bij de ClubSupport uw stem uitbrengen. Kies regio Meppel-Staphorst-Steenwijkerland en vervolgens zoek je ons op: IJsclub Ruinerwold

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.