Rappen, dansen en goochelen in de Wolden

In het kader van de derde editie van De Wolden’s Got Talent worden er in januari leuke workshops voor kinderen vanaf 8 jaar georganiseerd: rap, streetdance en goochelen. De workshops kunnen worden gevolgd ter voorbereiding op deelname aan de grote De Wolden’s Got Talent Show in maart 2017, maar ook gewoon omdat het leuk is zonder dat daar deelname aan de show aan verbonden is. Deze worden gegeven door professionals.
Workshops
Op donderdag 12, 19 en 26 januari kun je meedoen aan de workshop rap. Samen met Jan Jelte de Vries leer je de fijne kneepjes van dichten op muziek met een lekkere beat eronder. Op woensdag 11, 18 en 25 januari kan je samen met Marion Zunnebeld hippe bewegingen oefenen op popmuziek. En op maandag 16 januari leer je toveren uit de grote hoed van illusionist Laurens Weigand. Alle workshops vinden plaats ná schooltijd.

Opgeven
Voor de precieze locaties en tijden of om je op te geven: ga naar www.actiefnaschooltijd.nl. Geef je snel op want de workshops zitten zomaar vol! Je kunt op deze website ook meer informatie vinden over De Wolden’s Got Talent. Bij vragen, kan je een e-mail sturen naar cultuurcoach@dewoldenhoogeveen.nl.