RE3COM Open toernooi TC ‘t Wold

Dit jaar vond ons RE3COM Open tennistoernooi plaats van zondag 24 augustus t/m zondag 31 augustus. Het aantal aanmeldingen voor ons open toernooi was dusdanig groot, ruim 175 deelnemers, dat we het toernooi een dag eerder zijn begonnen. We kregen veel complimenten over onze nieuwe kantine, waar we met z’n allen natuurlijk ook ontzettend trots op zijn!

In alle categorieën werd er gespeeld in poules, zodat iedereen veel kon spelen. Hierdoor was de baanbezetting erg groot. Door toch enigszins slechte weersomstandigheden waren we blij dat we op zaterdag en zondag uit konden wijken naar Tivoli (Meppel) en de tennisvereniging van Havelte. Hierdoor liep het wedstrijdschema niet al te erg uit de pas.
Op zaterdagavond vond de traditionele barbecue plaats. Op zondag, na de prijsuitreiking, vond zoals elk jaar onze verloting plaats. Er waren weer mooie prijzen te winnen: o.a. de nieuwste I-Pad Air, een fiets, een zitzak, een weekendje weg in een Staphorster huisje, kaarten voor Heerenveen, tenniskleding enz.….

Alle winnaars en poule-uitslagen zijn terug te vinden op www.toernooi.nl
Voor foto’s die gemaakt zijn kijk op: www.tctwold.nl

We zijn als toernooi/seniorencommissie erg blij dat het toernooi elk jaar weer een daverend succes blijkt te zijn en dat we veel deelnemers mogen ontvangen op onze tennisclub. We hopen dan ook dat we nog lang het toernooi mogen blijven organiseren voor spelers van onze eigen vereniging én ook voor spelers van andere tennisverenigingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.