Relaxte sfeer bij Lummeldagen

De sfeer was ook dit jaar weer fantastisch bij de Lummeldagen afgelopen zondag op het landgoed aan Boerpad in Ruinerwold. Het weer was uitstekend en de opkomst groot. De organisatie kijkt tevreden terug op een bijzonder gezellig evenement. Er was van alles te doen.

Diverse artiesten traden op. Voor de kinderen waren er diverse grote luchtkussens en stormbanen. En natuurlijk stonden er een paar zwembadjes klaar om een frisse duik in te nemen. Wie het wilde kon zich laten schminken bij Doomijn. De brandweer was aanwezig met twee brandweerauto’s. Kinderen mochten zelf de spuit hanteren bij het spuitvoetbal. Bij Circustheater Ketü mochten de kinderen zelfr deelnemen bij een aantal shows, en het jeugdorkest van Sempre Sereno liet van zich horen. Rugbyclub Havelte verzorgde een aantal demo’s. En wie gewoon zin had om te lummelen kon dat doen in de hangmatten carrousel of in een luie fauteuil op het kringloopplein. Terwijl Magic Joop zat op zijn ‘onzichtbare stoel, en later de aanwezigen versteld liet staan bij zijn goocheltrucs was het ook bij de bartent even flink aanpoten om de koud drankjes te serveren.

Daarnaast waren er optreden van singer-songwriter Gerard Spin, Zangeres Jolienke, de Belgische zanger De Calle die een tribute verzorgde met nummers van Armand en Boudewijn de Groot. En de band Dirty Dog. Met name de heerlijke en akoestisch vertolkte rockklassiekers van deze laatst genoemde band vielen goed in de smaak. De Ruinerwolds autocrossclub en Oldtimerdag Ruinerwold waren tevens van de partij. Behalve dat waren er ook een aantal foodtrucks aanwezig waar diverse lekkernijen verkrijgbaar waren. Zondagmorgen was het voor de organisatie nog even improviseren. Door de harde wind was het niet mogelijk om de beeldbepalende stertenten op te zetten. Waardoor er werd besloten om een centraal podium in gebruik te nemen. De sfeer was er echter niet minder om. En het in grote getale aanwezige publiek had een fantastische middag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.