Roelof Lensen draagt verfkwast over aan drie medewerkers

‘Het is tijd voor een nieuwe uitdaging’
Lensen  (5)ADe drang naar wat nieuws en zijn gezondheid: Roelof Lensen, oprichter van Lensen Schilder & Glasservice, wist in januari zeker dat hij wilde stoppen met het runnen van zijn schildersbedrijf. Nu, inmiddels bijna vier maanden later, is de kogel dan door de kerk. Drie werknemers van het eerste uur nemen samen het bedrijf over. Paul Snijder uit Ruinerwold is een van hen.

Bijna 24 jaar geleden richtte Roelof zijn schildersbedrijf op. Aanvankelijk werkte Lensen Schilder & Glasservice puur voor particulieren en met name voor nieuwbouwprojecten. Langzamerhand kwamen daar onder andere renovatieprojecten bij en groeide het bedrijf ineens erg snel. In 1996 verhuisde het bedrijf daarom van Ruinen naar Meppel, waar het nu nog steeds is gevestigd op het Industrieterrein Noord. Het bedrijf is momenteel werkzaam voor particulieren in Zuidwest-Drenthe en de kop van Overijssel. Qua projectmatig werk is het bedrijf actief in Noord-, Oost- en Midden-Nederland. Door de jaren heen heeft het bedrijf een betrouwbaar netwerk van diverse opdrachtgevers om zich heen verzameld.

En nu vertrekt de oprichter en het ‘gezicht’ van het bedrijf en staan voormalige medewerkers Paul Snijder, Henk Benjamins en Egbert Kolk voor een geweldige uitdaging. De drie heren hebben absoluut veel vertrouwen in de toekomst. ‘We zijn alle drie al zo lang betrokken bij dit bedrijf, we kennen alle facetten en vormen een multidisciplinair team met elkaar. Ieder van ons heeft zijn eigen kennis en vaardigheden en daar vullen we elkaar mooi in aan’, vertelt Paul Snijder. Ook het personeel van Lensen Schilder & Glasservice heeft volop vertrouwen in de nieuwe bedrijfsleiding. ‘Natuurlijk is het eerst wel even schrikken voor iedereen, zegt Roelof, ‘Maar de jongens zijn nu allemaal erg enthousiast en snappen mijn besluit ook wel om te stoppen’.

Roelof wil zich nu richten op interieuradvies, maar blijft de komende jaren wel achter de schermen actief bij het door hem opgerichte bedrijf op het gebied van acquisitie. Daarnaast ben ik altijd bereikbaar voor advies’. De komende tijd ligt vooral de focus op genoeg werk voor de jongens en het handhaven van de topkwaliteit die het bedrijf levert. ‘We hebben ons altijd kunnen onderscheiden door kwaliteit en service en daar blijven we op inzetten’, aldus Henk Benjamins.

Een gedachte over “Roelof Lensen draagt verfkwast over aan drie medewerkers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.