Ruinerwold 4 kampioen

kampioenen1Het waren zware weken voor de jongens van VVR die het veelal moesten opnemen tegen teams waar veel jongeren in speelden. De leeftijd van de meeste jongens van het 4de ligt ongeveer tussen de 40 -50 jaar tja en dan is het af en toe best een zware opgave om te winnen. In het begin van de competitie leek het er niet op dat er een kampioenschap behaald kon worden. Er werd verloren en gewonnen.

Maar na de winterstop ging het als een speer. De eerste plek kwam steeds meer in zicht en de mannen gingen er dan ook vol voor. Daar waar ze er soms niet meer in geloofden liet ook de concurrentie, Oranje Zwart 2 en Kraggenburg 2, de punten liggen. Gisteravond, 19 mei 2016, gingen ze dan ook met de disco bus richting Kraggenburg. Binnen 3 minuten werd het eerste doelpunt gescoord en dat was natuurlijk een lekker begin. Halverwege de 1e helft kwam ook de 0-2.

Na de rust werd het weer spannend want door een klutsbal scoorde Kraggenburg. Daar waar Ruinerwold de kracht niet meer had ging Kraggenburg door. Gelukkig kwamen zij niet meer aan scoren toe maar vanuit een prachtige voorzet werd het laatste doelpunt van VVR met de kop gescoord. Eindstand was 1-3 en het kampioenschap kon gevierd worden.