Ruinerwold 4 kampioen

Een wedstrijd of beter gezegd een competitie om niet te vergeten. Hodo was een geduchte tegenstander. De uitwedstrijd werd verloren met 5-2 maar dat zou dit keer niet gebeuren. Toch nam Hodo gelijk het initiatief, combineerden goed en slaagden erin om een aantal keren gevaarlijk voor het doel van Ruinerwold te komen. Tja……….en wat gebeurd er dan. Doelpunt tegen.

Ruinerwold liet het er niet bij zitten en kreeg af en toe een kans(je). Aan de kant van Hodo werd er nog wat gezeurd over beslissingen van de scheidsrechter, die overigens een perfecte wedstrijd floot, wat resulteerde in twee gele kaarten voor Hodo. Na de rust kreeg Ruinerwold meer grip op de wedstrijd (was de spanning er wat af? Van Hodo kant werd er weer flink gezeurd wat een speler een tweede gele kaart opleverde, en met rood het veld moest verlaten. Vlak na dit incident scoorde Bart Smid de gelijkmaker. Hodo hield zich met 10 man redelijk sterk en van beide kanten waren er kansen. Tien minuten voor het eind schoot André Kok de 2-1 en kon er niets meer gebeuren.