Ruinerwold boekt belangrijke zege in De Blesse

Bij afwezigheid van de gebruikelijke verslaggever, een verslag door Kees van Dijk. Op zondag 10 november reisde Ruinerwold af naar De Blesse. Dit gebeurde voor het laatst in het seizoen 2012/2013, waarbij een eindstand van 3-8 op het scorebord stond.

In de eerste helft kwam Ruinerwold meer aan voetballen toe dan De Blesse. Door hoog druk zetten speelden de gastheren veel op de lange bal, maar heel dreigend werd het niet. Ruinerwold probeerde de opbouw te verstoren, wat in de 36e minuut leidde tot een defensieve fout die werd afgestraft door Nijmeijer: hij schoot de bal overtuigend via de onderkant van de lat binnen. 0-1 was tevens de ruststand.

In de tweede helft moest De Blesse komen, de nummer 3 van de ranglijst wilde geen punten laten liggen. Grote kansen kreeg het echter niet. Ruinerwold had meerdere mogelijkheden om de wedstrijd te beslissen, maar liet dit afweten. Nadat een afstandsschot van de Boer een hand raakte in de zestien, kreeg Wagenaar de ultieme kans om de wedstrijd naar zich toe te trekken via een penalty. Hij faalde niet en bracht daarmee de eindstand van 0-2 op het scorebord.

Een sterke overwinning van Ruinerwold en het wil deze lijn doortrekken naar komende week, waarbij het zondag DVSV uit Darp ontvangt. Na afloop van de wedstrijd verzorgt ER-verhuur de muziek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.