Ruinerwold en SVV’04 pakken beide een punt

Ondanks de nodige regenval, was het goede hoofdveld van Ruinerwold in staat om de wedstrijd Ruinerwold – SVV’04 te laten starten. Met beide ploegen in de onderste regionen van de ranglijst bivakkerend, zou het een belangrijke pot worden. Om enige info in te winnen, hadden naar verluid enkele Ruinerwolders deze week al undercover boodschappen gedaan bij de supermarkt van Jongman in Schoonebeek.

In de eerste helft waren de ploegen aardig aan elkaar gewaagd. Ruinerwold werd vooral gevaarlijk door rushes van Ruben Buld, waar ook SVV’04 een paar keer gevaarlijk voor het doel verscheen. Enorme kansen bleven uit, waardoor beide ploegen zonder doelpunten aan de thee gingen.

Het tweede bedrijf drong Ruinerwold wat meer aan dan de gasten uit Schoonebeek. Het kreeg uiteindelijk loon naar werken toen Kevin Loof een geweldige bal ‘op de pantoffel’ binnenschoot. Ruinerwold kwam zelf niet in grote problemen, maar moest na een dik uur spelen toch de gelijkmaker incasseren. Een foutje in de verdediging werd onmiddellijk afgestraft.

In de slotfase trok Ruinerwold nog even goed ten strijde, met kansen voor de ingevallen comeback kid Geerts en stormram Brand. Ook Wagenaar kreeg in de slotminuten een goede kopkans maar maakte er geen Mildammetje van.

Uiteindelijk mocht Ruinerwold spreken van een verdiend punt en stiekem had er misschien wat meer ingezeten. Maar goed, misschien heeft ook SVV’04 dat gevoel wel gehad. Daarnaast kan Ruinerwold tevens constateren dat het voorlopig ongeslagen is onder leiding van de nieuwe bril van leider Eddy.

Ruinerwold zal deze week toewerken naar de uitwedstrijd tegen Sleen, een middenmoter waar dit seizoen nog niet tegen werd gespeeld.

Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.