Ruinerwold haalt uit tegen Old Forward

Na een serie oefenwedstrijden stond er voor Ruinerwold de bekerwedstrijd tegen Old Forward op het programma. De nieuwbakken 4e klasser bleek een matige tegenstander die het m.n. conditioneel moeilijk had tegen een goed voetballend Ruinerwold. In de eerste helft had Ruinerwold nog moeite met het druk zetten van de tegenstander maar de ploeg kwam voetballend niet in de problemen en kon bal redelijk snel rond laten gaan. Na 20 minuten kwam Ruinerwold op voorsprong door Marcus Koetsier (1 – 0), daarna kon men niet echt door drukken ondanks een tweetal goede kansen voor Marcus Koetsier. Old Forward kreeg voor rust ook nog twee goede kansen maar wist deze niet te verzilveren. Op slag van rust maakte Marcus Koetsier zijn tweede goal en daarmee was het eigenlijk wel beslist.

In de tweede helft kon Old Forward het tempo van Ruinerwold niet meer bijbenen. Ruinerwold creëerde door de bal snel rond te laten gaan veel kansen. Ook de eindpass was nu beter en met goals van Marcus Koetsier (2 x), Jeroen van den Berg (2 x) Wietse Wagenaar, Mark de Leeuw en Erik Telkamp zorgde dat de score voor Ruinerwold hoog uitviel (0 – 9).
De goals van Jeroen van den Berg en Erik Telkamp waren van grote schoonheid en waren het toetje voor het publiek

name laatste 15 min ging het hard met de doelpunten.
Opstelling:
Doel: Mathieu Klooster
Verdediging: Renė van Oost (65e min. Marnix Brand), Rik de Wit, Jeroen Bakker, Nick Bos. Middenveld: Kevin van Dijk, Erik Telkamp, Mark de Leeuw (75e min. Christian Bennink), Wietse Wagenaar.
Aanval: Jeroen van den Berg en Marcus Koetsier.