Ruinerwold heeft een gecertificeerde supermarkt

C1000 Koetsier&Medewerkers is één van de eerste Nederlandse supermarkten die het nieuwe keurmerk ontvangt. Eigenaren Sietze en Alet Koetsier hebben daarmee bewezen dat zij lokaal voldoen aan de eisen van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Of het nu gaat om de omgang met de lokale bewoners, de relatie met het personeel, of zaken als veiligheid, energiebesparing, afvalreductie, assortiment, transport en logistiek, Koetsier baseert zijn keuzes op duurzaamheid.

Beoordelingscriteria
De supermarkt is eerder beoordeeld op 7 criteria: lokale betrokkenheid, stimulerend personeelsbeleid, onderscheidend assortiment, energie, veiligheid en preventie, afvalinzameling en -reductie en transport en logistiek. Brancheorganisatie Vakcentrum heeft deze criteria ontwikkeld in samenwerking met TNO. Het is geen eenvoudig keurmerk om te behalen en ondernemers Sietze en Alet Koetsier zijn dan ook trots op het behaalde resultaat: “Het is een erkenning voor de zaken waarmee we het verschil maken en het is voor onze klanten ook prettig dat zij hun boodschappen doen bij een winkel die voldoet aan de huidige eisen van maatschappelijk verantwoord ondernemen.”

Speciale actie
a.s. zaterdag vieren we dit met onze klanten, koffie en gebak en zoals u van ons gewend bent leuke (euro)acties, en altijd iets warms van onze slagers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.