Ruinerwold in Montmatre sfeer op zondag 22 juli

De groenstrook achter café de Kastelein in Ruinerwold zal op zondag 22 juli geheel aangekleed zijn in Franse Stijl en sfeer. Na het succes van voorgaande jaren (vorig jaar was er wel erg veel Hollandse regen) wordt de vierde Franse markt met Kunst en Brocante gehouden. De organisatie wil weer proberen een goede markt neer te zetten, met een grote verscheidenheid aan kunst en brocante. Bovendien zijn er ook demonstraties en workshops. Dit wordt voor de vierde keer gehouden. We proberen hier op deze dag een beetje een Franse Montmatre sfeer naar toe te halen. De kunstenaars, brocante, schilders enz. komen o.a. uit Ruinerwold en omgeving.

Maar om de markt een Frans tintje te geven komen er naast kunst en brocante ook kaas, parfum, kruiden, ijs, wijn, paté, honing enz. en natuurlijk ook een gezellig groot Frans terras met Franse muziek.

Wie waant zich niet op zo´n oud Frans terrasje met een marktplein waar je op je dooie gemak langs de kraampjes slentert en allerlei leuke en mooie dingen ziet, soms vind je dan net iets waar je al jaren naar gezocht hebt. Deze sfeer proberen ze in Ruinerwold te creëren. We benadrukken dat het geen braderie of rommelmarkt zal zijn. Het is een serieuze markt, laagdrempelig en eenvoudig, maar wel sfeervol en gezellig. De gehele entourage zal in Franse stijl zijn aangekleed. Er hebben zich dit jaar weer meer deelnemers opgegeven dan voorgaande jaren. De markt begint vanaf 11.00 uur. De entree is gratis. info@dekastelein.nl of telnr : 0522482354-/481979

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.