Ruinerwold Onderneemt op bedrijvenbezoek

Ruinerwold Onderneemt heeft donderdagavond een bliksembezoek gebracht aan de Ackerlodges van de familie Dekker. Deze Acker Lodges zijn houten vakantiehuisjes op palen, midden in de weilanden van Drenthe. De houten lodges zijn geschikt voor vier personen. De lodges beschikken over een woonkamer met keuken, twee 2-persoonskamers met een tweepersoonsbed en stapelbed, sanitair en veranda/terras. Vanaf het buiten terras geniet je van het weidse uitzicht. In totaal staan er nu zeven Ackerlodges, maar er komen nog twee stuks bij vertelde Peter Cruys die samen met ondernemer Roelof Dekker dit prachtige initiatief wist te realiseren.

Dekker: Onze locatie is de ideale uitvalsbasis voor heerlijke fiets-, wandel- en kanotochten. Maar er zijn op korte afstand ook vele leuke winkels en gezellige terrassen. Kortom: rust en vertier gaan hier hand in hand. De tweede locatie die bezocht werd was Camping het Hazenpad.

In het meest Zuidwestelijke puntje van de provincie Drenthe, op de grens van Ruinerwold en Meppel, heeft mini camping ‘Het Hazenpad’ haar deuren op 1 juli 2020 geopend. Landschappelijk gelegen tussen de prachtige natuurgebieden het Reestdal, de Weerribben, het Holtingerveld en het Dwingelderveld. Vanaf de camping wandel of fiets je zo richting een prachtig natuurgebied. Op 5 minuten lopen is de Engelgaarde, waar je kunt wandelen, vissen, duiken of zwemmen. De camping is gericht op de actieve kampeerder. De camping biedt ruime comfortplaatsen van 100 m² of meer voor de tent, caravan of camper. Kleinere tenten mogen ook op kampeerplaatsen in de boomgaard of het trekkersveld. En beschikt over een Theehuus met terras voor camping gasten en passanten. Na afloop van deze enerverende avond op de fiets, stond de warme chocolademelk klaar bij café de Kastelein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.