Ruinerwold winnaar kerstzaalvoetbal

voetbal ruinenIn een volle sporthal in Ruinen werd gestreden om het 35e kerstzaalvoetbaltoernooi. De eerste wedstrijden waren direct al spannend. Ruinen begon goed tegen Staphorst maar verloor van Noordscheschut, in de derde wedstrijd pakten ze de 3 punten van Hodo waardoor Ruinen 2e in de poule werd, Noordscheschut eindigde als 1e in poule A. In Poule B waren het Dwingeloo en Ruinerwold die de punten binnenhaalden, Havelte kwam net iets te kort waardoor Dwingeloo 2e werd in de poule en Ruinerwold nummer 1.

Voor de 3e en 4e plaats speelden Ruinen en Dwingeloo, Dwingeloo werd overtuigend 3e 1-4. De finale tussen Noordscheschut en Ruinerwold werd tot het laatste spannend gehouden, in de reguliere speeltijd werd het 1-1, Ruinerwold won vervolgens de penalties met 1-3 en is daarmee winnaar van het 35e Kerstzaalvoetbaltoernooi van VV Ruinen! Klik hier voor alle uitslagen

De organisatie wil graag alle spelers, vrijwilligers, supporters en sponsoren bedanken voor het mogelijk maken van het toernooi! Bedankt en graag tot volgend jaar! bron: VV Ruinen