Nationale lummeldagen op 17 aug in Ruinerwold

20140413-094606.jpg

Zondag na de oldtimerdag uitgeroepen tot nationale lummeldag

Droomt u er ook wel eens van, om lekker te lummelen? Gewoon lekker je tijd verdoen zonder iets degelijks uit te voeren. Noem het; lanterfanten, flierefluiten, lapzwansen, luilakken, luieren, rondhangen of slampampen. Voor de een is het een dagelijkse bezigheid, voor de ander soms ronduit noodzaak. Wij vinden het helemaal prima. U heeft het verdiend. Of beter gezegd u heeft er recht op. Daarom hebben we zondag 17 augustus 2014 uitgeroepen tot: Nationale Lummeldag.

Kom zondag 17 augustus naar Ruinerwold, op een der mooiste landerijen aan Boerpad gaan we gezellig en ongegeneerd lummelen tijden de Lummeldagen. Jazeker u leest het goed Lummeldagen! De eerste lummeldag krijgt u cadeau van ons, de tweede lummeldag mag u naar eigen inzicht indelen, daar waar u zich bevindt. Thuis of op het werk. Mooi toch?

Tevens is er een doe het zelf festival.
Dit houd in dat iedereen die kan zingen of een instrument kan bespelen, mag optreden op de lummeldagen. Ook mag u met het hele koor, uw bandje of korps langs komen.

Neem u kleed, (lig) stoel, hangmat of wat dan ook mee, en kom gezellig samen relaxen met u familie, vrienden, buren en kennissen. Dit is een dag voor jong en oud. Onder het motto: ‘Niets moet en bijna alles mag op lummelgebied’ Maken we er een leuk Lummeldag van. Een goed humeur is natuurlijk ook belangrijk. Wij zorgen voor de rest. Enne, niet onbelangrijk! De entree is gratis!!

Relax, maak je niet druk!
www.lummeldagen.nl

Dit wordt georganiseerd door Henk Smit en Benny Spin. En alle benodigdheden ( lees oa. Eten en drinken) zullen worden betrokken bij de sponsoren die u links en rechts ziet op deze site. Immers, voor wat hoort wat.

2 gedachten over “Nationale lummeldagen op 17 aug in Ruinerwold

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.