Ruitenberg doet mee aan Open Bedrijvendag

Ruitenberg Ingredients is een innovatief familiebedrijf dat een breed assortiment producten voor de voedingsmiddelenindustrie ontwikkelt en produceert. Klanten kunnen er terecht voor onder meer vullingen, deegconcepten, alginaat toepassingen, vloeibare rook en ingrediënten voor drop en zoetwaren. Maar vooral ook om inspiratie op te doen op het gebied van smaken, texturen en nieuwe technologieën.

Ruitenberg heeft in totaal vier vestingen in Twello, Ruinerwold en Peize. In Ruinerwold worden 4 productsoorten geproduceerd; vloeibare rook voor gerookte producten als rookworst, vloeibaar zoethoutwortelextract voor dropfabrikanten, bakkerijvullingen zoals ham/kaas en broccoli/zalm en vleesvervangers. Door de aanhoudende groei werd de productielocatie in Ruinerwold te klein, en werd in 2018 begonnen met de nieuwbouw achter de oude fabriek in Ruinerwold. Medio 2019 is het nieuwe pand opgeleverd.

Tijdens de Open Bedrijvendag Drenthe op 2 november bent u tussen 10:00 en 16:00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze nieuwe fabriek.
Voor meer informatie over de Open Bedrijvendag Drenthe zie www.obdd.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.