Schildersbedrijf Boverhof bestaat 50 jaar

Schildersbedrijf Boverhof 1968 – 2018
Schildersbedrijf Boverhof bestaat dit jaar 50 jaar. Henk Boverhof nam in 1968 het schildersbedrijf over van schilder- en autospuitbedrijf Reinders in Ruinerwold. Nadat hij daar acht jaar in dienst was geweest. Het autospuitbedrijf was groeiende en Reinders bood aan om het schildersbedrijf over te nemen.

De beslissing moest destijds binnen een week gemaakt worden en als 24-jarige met vrouw en 2 kinderen besloten ze de stap naar zelfstandigheid te maken. Gestart aan de Havelterweg met een werkplaats en winkeltje in de schuur waar verf en behang werd verkocht. Vanaf het begin was er gelijk veel werk in het onderhoud en nieuwbouw.

In 1971 werd er een winkelpand in Meppel gekocht waar een speciaalzaak in verf en behang werd opgestart. In 1973 werd in Ruinerwold het pand van aannemersbedrijf Schipper gekocht aan dijkhuizen om deze te verbouwen tot een winkel midden in het dorp. Hier werden verf, behang, ijzerwaren en huishoudelijke artikelen verkocht. In 1993 is de winkel verkocht aan de fam. Visscher en werd het schildersbedrijf voortgezet door Jan en Jans Boverhof.

Schildersbedrijf Boverhof is inmiddels al 50 jaar een begrip als het gaat om kwaliteit en vakmanschap. Het bedrijf is voornamelijk actief in het onderhoud van de particuliere sector met veel vaste klanten. Deze waarderen de nette manier van werken, hoge kwaliteit van afwerken en plezierige samenwerking. U kunt bij schildersbedrijf Boverhof terecht voor alle voorkomende schilderwerkzaamheden voor binnen en buiten, wandafwerking, kleuradvies en beglazingen.

De twee huidige eigenaren Jan Boverhof en Miranda Hoogenkamp staan voor vakmanschap en kwaliteit en zorgen voor persoonlijk contact met de klanten.

Eén gedachte over “Schildersbedrijf Boverhof bestaat 50 jaar

  • 14 november 2018 om 02:49
    Permalink

    Van Harte en nog vele jaren samen het bedrijf

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.